Magyarországi céljaink

Több Európát Magyarországra, több Magyarországot Európába!

Azt szeretnénk, hogy hazánk minél inkább hasonlítson a nálunk gazdagabb és boldogabb Európai országokra – egyúttal pedig azt is szeretnénk, hogy Magyarország minél inkább hozzá tudjon járulni az Európai Unió fejlődéséhez.

További részletek

Állítsuk helyre a demokráciát!

Ahhoz, hogy értelme legyen beszélni arról, hogy szerintünk hogyan lehetne még jobb hellyé tenni Magyarországot, először is helyre kell állítani az ország demokratikus működését – hiszen a demokráciánál még nem találtak ki jobb társadalmi berendezkedést.

További részletek

Beszéljük meg közös dolgainkat!

A demokrácia működéséhez elengedhetetlen, hogy az egyes társadalmi csoportok megállapodhassanak egy közösen követendő irányban. Ehhez pedig meg kell tudnunk beszélni közös dolgainkat, tiszteletben tartva a másik véleményét, és kulturáltan vitába szállva a másik érveivel.

További részletek

Követeljük meg a hatékony kormányzást!

Ha más nem is, egy dolog biztosan összeköt bennünket: az adóbevallásunk. Legyen bármekkora véleménykülönbség is közöttünk a világ dolgaiban, abban mindenképpen meg kellene tudni egyeznünk, hogy hogyan és mire költi el a kormány a pénzünket.

További részletek

Lépj be egy pártba, építsük együtt a demokráciát!

Ahogy minden nap megmosod a fogad, ugyanúgy kellene folyamatosan és aktívan tenned azért, hogy holnap egy jobb helyen élhess. Ezért lenne jó, ha te is belépnél egy olyan pártba, mely hozzád a legközelebb áll, és neked a legszimpatikusabb – ezzel is hozzájárulva a demokrácia visszaállításához.

További részletek